AK Partili Öztürk, 'Memleketimize hayırlı olsun'

Asgari ücretin bürüt 3 bin 577 TL 50 kuruş ve net 2 bin 825 TL 90 kuruş olarak açıklanmasının ardından, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ten aldığımız değerlendirmede Öztürk, 'Yapılan uzun görüşmelerin ardından açıklanan asgari ücret rakamı, memleketimize, iş dünyasına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun' dedi.

  • 801
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Partili Öztürk, 'Memleketimize hayırlı olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Asgari ücret nihayet bürüt 3 bin 577 TL ve net 2 bin 825 TL olarak açıklandı. Uzun görüşmelerin ardından, hükümet tarafından yapılan asgari ücret açıklaması, sendikalar ve muhalefet tarafından çeşitli şekillerde değerlendirilirken, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Açıklanan asgari ücret rakamı memleketimize hayırlı olsun. Gönül isterdi ki rakamlar daha yüksek olsun” ifadelerini kullandı. 
ÖNERİLER GÖRÜŞÜLDÜ
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Gönül isterdi ki asgari ücret daha yüksek rakamlarda olsun ama biliyorsunuz hem hükümet yetkililerimiz, hem de iş dünyası uzun zaman birlikte buluştular, zaman zaman toplantı yapılarak öneriler görüşüldü ve değerlendirmeler sonrasında böyle bir karar ortaya çıktı. Memleketimize, iş dünyasına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  

Bakmadan Geçme