Ak Partili Otgöz, ''Seydikemer'i Güzel Günler Bekliyor''

Muğla'nın Seydikemer ilçesi belediye başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer ilçesini güzel günlerin beklediğini belirtip 'Cumhurbaşkanımızla Marmaris'te yaptığımız toplantının ardından Seydikemer'e planlanan yatırımlar bir bir hayata geçiriliyor. Bunlardan birisi Seydikemer halkının istediği 150 yataklı devlet hastanesinin ihalesi 89 milyon 359 bin TL'ye gerçekleştirildi.' ifadelerini kullandı.

  • 1290
Ak Partili Otgöz, ''Seydikemer'i Güzel Günler Bekliyor''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesinde ana arter yollar ile hemen hemen tüm mahallelerin yol ihtiyacını gerçekleştiren Seydikemer belediyesi yeni ilçenin hükümet konağı ve belediye binası inşaatları da hızla devam ederken halkın özlemle beklediği 150 yataklı devlet hastanesi ihalesi de gerçekleştirildi. Seydikemer ilçesine gerekli olan yatırımları Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölge başkanları ile yaptığı toplantıda dile getiren Seydikemer belediye başkanı Yakup Otgöz yeni ilçeye gerekli olan yatırım projelerini Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ak parti il başkanı, Kadem Mete ve Ak parti Seydikemer ilçe başkanı Salih Gümüş ile birlikte Ankara’da ilgili bakanlıklarda takip ederek çözümlenmesini sağlıyor. İlçenin ihtiyacı olan 150 yataklı devlet hastanesi ihalesi geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapıldı. Ankara’dan dönen Seydikemer belediye başkanı Yakup Otgöz ‘Seydikemer’in çehresini değiştirip kentleşmeyi sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Seydikemer’de yatırımlar bir bir hayata geçecek ilçemiz halkı beklediği refaha kavuşacak’ dedi.
Otgöz ‘Marmaris’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan bizimle bir toplantı gerçekleştirmişti. Ardından Ankara’da sadece Muğla’daki biz belediye başkanları ile yatırımcı bakanlarımız bir araya geldik. Cumhurbaşkanımızın sağladığı bu toplantıda Seydikemer’in projelerini bakanlarımıza ilettik. Seydikemer devlet hastanesi Acil istenen yatırımlar arasındaydı. Geçtiğimiz günlerde 150 yataklı devle hastanesi ihalesi yapıldı. Seydikemer’e hastanemi yapılır şeklinde spekülasyonlar vardı. Yapılacak yeri ile ilgili de tartışmalar yapıldı. Allah’a şükürler olsun ihale Ankara’da gerçekleştirildi. İhaleye 22 firma katıldı. 4’ü düştü, 1’i elendi. Bu firmalar içinde şu an da güvenlik soruşturmaları yapılıyor. Tam kesin olmamakla birlikte Özsoy adlı firma 89 milyon 359 bin artı KDV ile ihaleyi aldı. Seydikemer’de Gerişburnu Tavşan beleni mevkisine devlet hastanesi yapılacak. Biz iki yıldan bu yana imar planı için çalıştık. Devlet hastanesinin yerinin değişme durumu yok’ ifadelerini kullandı.
Tlos Yolu Genişletilecek
Ak partili belediye başkanı Yakup Otgöz antik kent olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Tlos yolunun genişletme çalışmalarına yakında başlayacaklarını belirtti. Otgöz ‘Tlos yolunu en güzel şekilde yapacağız. Bu yol için güzergah değişikliği oldu. Yolu sitin dışına aldık. Burayı en kısa sürede bitireceğiz. Ayrıca Seydikemer imar planı çalışmalarında da yolun sonuna yaklaştık. Seydikemer’in vazgeçilmezi olan imar planını da nisan, mayıs gibi bitireceğiz. Yaya bisiklet yolu için proje çalışmamız tamamlanmak üzere bunun ihalesini de yılbaşına kadar yetiştireceğiz. Millet bahçesi proje çalışmamız da devam ediyor. İmar planımızın sonuçlanmasını bekliyoruz. Seydikemer’imize yakışır bir millet bahçesi de gerçekleştireceğiz. Bu yıl 72 milyon 500 bin TL’lik bir bütçe hazırladık. Bütçemizi yüzde 60-70 oranda gerçekleştirebilirsek başarı olacaktır. Seydikemer’de güzel şeyler oluyor. Olmaya da devam edecek. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Seydikemer ilçemiz hak ettiği yere gelecektir’ diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme