AK Partili Kadınlar Gazetecilerin Günlerini Kutladı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri SED Medya'yı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

  • 1027
AK Partili Kadınlar Gazetecilerin Günlerini Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Gazete Zeybek, FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti’nin kongre süreci hakkında da bilgiler verildi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, “Öncelikle çalışan gazeteciler gününü, Fethiye’deki tüm yerel basının gününü kutluyorum. Çalışanlarıyla birlikte emektarlarının da gününü kutluyorum. Bu sebeple SED Medya’ya ziyaretteyiz. Seda beye ve tüm ekibinin günü kutlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
Çiftçi; “Kongre süreçlerimiz başladı. Delege seçimlerimiz tamamlandı. Şu an güzel devam ediyor.  Süreç tabi ki de belirlenen takvimle devam edecek.İlçe başkanlığı konusunda kendi şahsıma ait vermiş olduğum bir karar yok. Tabi ki tabandan bende bu tarz teklifler, öneriler, istekler ve talepler alıyorum. Şu anda Kadın Kolları Başkanlığı görevim devam etmekte ayrıca Fethiye Belediyesi Meclis üyesiyim. Partimin de bana ihtiyacı olacak her alanda da görev almaya hazırım. Ama tekrar söyleyeyim böyle bir düşünceye vakıf olursa düşünülebilir” ifadelerini kullandı. 
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener de ziyaret dolayısıyla AK Parti Kadın Kollarına teşekkür ederek şunları söyledi; 
“Her zamanki gibi Ayşe Çiftçi AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu nazik ziyaretlerini yaptılar. Sağ olsunlar hiçbir özel günümüzde bizi unutmazlar. Ayaklarınıza sağlık hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada bende tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak çalışan gazetecililer günlerini kutlamak istiyorum. Siyasi anlamda da biraz önce Ayşe hanımın söylediği gibi mart ayında büyük ihtimalle İlçe Başkanlıkları seçilecek. İsteğimiz şu yönde olabilir Muğla ilimizde bir kadın başkanımız yok. İnşallah düşüncelerinden vazgeçmez. Bu yönde çalışmalarını devam ettirir İlçe Başkanı olarak görmek isteriz. Çünkü bu partiye emek, zaman harcamıştır. Bu anlamda önümüzdeki günlerde çalışmalarını bekliyoruz.  Muğla ilinde bir kadın İlçe başkanı olarak görmek isteriz. Bu anlamda da çalışmalarına başarılar dilerim. Biz Fethiye Gazeteciler Derneği olarak Ege Gazeteciler Federasyonuna bağlıyız. Federasyon olarak da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlıyız. Bu Konfederasyon çatısı altında 1200’ e yakın Türkiye’de yerel gazete temsilcilerinin olduğu bir üst çatıdır. Genel başkanımız olsun başkan yardımcılarımız olsun basının sorunları ile ilgili çok fazla çalışmalar yapmaktadırlar. Bu sektörün sorunları hiçbir zaman bitmez. Çünkü devamlı emek harcanan bir meslek. Bu anlamda ellerinden gelenleri yapıyorlar. Gerek Basın İlan kurumu çatısı altında gerek Devlet çatısı altında yapabilecekleri öneriler sunuluyor. Çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki zamanlarda bu sorunları iyileştirme yönünde süreçler geçireceğimize inanıyoruz. Biraz zaman ihtiyacımız var bu zamanın da en kısa sürede olacağına inanıyorum.” 
 

Bakmadan Geçme