Ak Parti Seydikemer Kongresi İleri Bir Tarihe Ertelendi

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, hafta sonu yapılması planlanan Dalaman, Ortaca ve Seydikemer ilçe kongrelerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

  • 1013

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den elde edilen bilgilere göre şehitlerimizin olmasından dolayı genel kurulların ileri bir tarihe alındığı öğrenildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir imzalı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun 23.08.2019 gün ve 276 sayılı kararı ile MYK’na verdiği yetki devrine istinaden Merkez Yürütme Kurulunun 03.09.2019 gün ve 575‐23‐1 sayılı yetki devri kararı ile belde, ilçe ve il teşkilatlarımızın 7. Olağan Kongre Takvimi ile ilgili işlemler için başkanlığımızı yetkilendirmiştir.Bu yetki çerçevesinde kongre tarihleri belirlemeye, gerektiğinde değiştirmeye veya ertelemeye başkanlığımız yetkili kılınmıştır.
Bu bağlamda ilgi yazı ile İlçenize bildirdiğimiz 01.03.2020 tarihinde saat 11:00 yapılacak olan 7. Olağan İlçe Kongreniz, daha sonra İlçe Başkanlığınıza bildireceğimiz bir tarihte yapılması uygun görülerek değiştirilmiştir.''

Bakmadan Geçme