AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Rize'den Seslendi

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Rize'den seslendi 'Çayın Babası' Olarak Bilinen Muğlalı Zihni Derin'i Hayırla Yâd Ediyorum'

  • 1731
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Rize'den Seslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, memleketi olan Rize’ye ziyarette bulundu. Başkan Mete memleketine yaptığı ziyarette, “Rize'de, doğduğum topraklardayım. Türkiye'de çay tarımının başlamasına ve yayılmasına önderlik eden "çayın babası” olarak bilinen Muğlalı Zihni Derin'i hayırla yâd ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 


AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Akercan’ın Yanı Sıra Yeşilay ve Kızılay Muğla Temsilcisi Şadi Pirci ile birlikte memleketi olan Rize’yi ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Kadem Mete, “Rize'de, doğduğum topraklardayım. Türkiye'de çay tarımının başlamasına ve yayılmasına önderlik eden "çayın babası” olarak bilinen Muğlalı Zihni Derin'i hayırla yâd ediyorum. Rize'mizin hayırla andığı Muğlalı Zihni Derin'in doğduğu topraklara hizmet etmekten duyduğum bahtiyarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme