AK Parti Muğla Gençlik Kolları'ndan Telekonferans Toplantı

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları olağan İlçe Başkanları toplantısı Koronavirüs nedeniyle telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

  • 2408
AK Parti Muğla Gençlik Kolları'ndan Telekonferans Toplantı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları olağan İlçe Başkanları toplantısı Koronavirüs nedeniyle telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Talha Ülkü başkanlık ederken, Gençlik Kolları İl Teşkilat Başkanı Burak Kaplan, İl Tanıtım Medya Başkanı Said Kardaş ve 13 ilçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı. 
Toplantıda Koronavirüs'ün seyri ve alınan önlemler konuşuldu. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın başlattığı Komşuluk Seferberliği hakkında ilçe başkanlarını bilgilendiren Ülkü "Koronavirüs salgını nedeniyle en büyük risk altında bulunanlar 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız. Biz de Türkiye'nin en büyük gençlik hareketi olan AK Parti Gençlik Kolları olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Muğla'da on bini aşkın üyemiz var. Herkes komşusu, tanıdığı olan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızla diyalog halinde olursa Muğla çapında ciddi bir çalışma gerçekleştirmiş oluruz. Hem büyüklerimize moral desteği sağlamış oluruz. Hem de evlerinden ayrılmamaları gereken bu günlerde çarşı pazar ihtiyaçları için resmi kurumlarla irtibat kurmalarına yardımcı oluruz. Bu konuda bütün ilçe başkanlarıma büyük görev düşüyor." dedi.
 

Bakmadan Geçme