• Haberler
  • Güncel
  • AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, FTSO'yu Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, FTSO'yu Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek, sorunları dinledi ve talepleri aldı. Fethiye'nin sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini belirten Menderes Türel, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı'nın talebi üzerine yat-çekek yerinin taşınması konusuna özel çaba harcayacağının sözünü verdi.

  • 13

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, FTSO'yu Ziyaret Etti

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatı temsilcileriyle birlikte 25 Eylül 2024 tarihinde FTSO’yu ziyaret etti. Menderes Türel ve beraberindekiler ziyarette FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ile bir araya geldi. 

Ziyaretlerinden dolayı Türel’e teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’nin sorunlarının çözümü noktasında destek talebinde bulundu. Körfez kirliliği, Fethiye Sanayi Sitesi’nin taşınması için yer tahsisi ve yat-çekek yerinin taşınması konularında yaşanan sorunları aktaran Başkan Çıralı, çözümü noktasında verilecek desteğin Fethiye için çok önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, FTSO'yu Ziyaret Etti

Menderes Türel, “FTSO’da olmak benim için çok anlamlı”

Fethiye’deki ziyaret programının Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan başlamasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski yönetim kurulu başkanlarından biri olarak rica makamlarında görev almanın zorluklarını çok iyi bildiğini kaydetti. FTSO yönetiminin bölgenin tüm sorumları ile ilgilenmek zorunda kaldığını en iyi anlayanlardan biri olduğunu vurgulayan Menderes Türel, “Ticaret ve sanayi odası başkanlığım döneminde bende siyasetçilerimizden Antalya için taleplerde bulunurdum. Köprülü kavşaklar, raylı sistemler ve EXPO Antalya konusunu defalarca dile getirdim. Rica makamında bunları söyleyip netice alamayıp çok üzülünce, ‘icra makamına geçelim’ dedim. İcra makamına geçtik ve tüm bunları gerçekleştirmek bize nasip oldu. O nedenle bugün FTSO’nun kapısından girerken o eski günlerim aklıma geldi. Çalışanlarımızla da selamlaştık. Tüm hatıralarım tekrar canlandı.” dedi.

İzin aşamasında olan yat çekek yerinin taşınması konusunda özel çaba göstereceğinin sözünü veren Türel, “Bilindiği gibi büyük bir deprem felaketi yaşadık. Bugün ülkemizin kaynakları büyük oranda o bölgenin yeniden inşasına harcanıyor. Ancak devlet tarafından yapılması gereken bir yatırıma ihtiyaç duyulmayan yet çekek yerinin taşınması konusunda gerekirse Cumhurbaşkanımıza konuyu aksettirmek noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim.” diye konuştu.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Türel, FTSO'yu Ziyaret Etti
      
Ziyaret Fethiye’nin sorunlarının çözümüne ilişkin değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme