AK Parti İlçe Teşkilatı yeni yerinde hizmet verecek

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, genel kurul öncesinde verdiği ilçe teşkilatının kolay ulaşılabilir bir yere taşıma sözünü yerine getirdi. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 'Halkımızın özellikle de engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kolay ulaşım sağlayabileceği bir hizmet binası meydana getirdik. Bu hizmet binamızda halkımıza ve ilçemize daha güzel hizmetler sağlayacağız' ifadelerini kullandı.

  • 1629
AK Parti İlçe Teşkilatı yeni yerinde hizmet verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen AK Parti Fethiye Olağan İlçe Kongresi sonucunda İlçe Başkanlığına seçilen Turgay Öztürk ve yönetimi, kongre sürecinde partililerine ve vatandaşlara verdiği, kolay ulaşılabilir hizmet binası sözünü yerine getirdi. Kesikkapı Mahallesi Çarşı Caddesi’nde bulunan yeni hizmet binasının 2021 yılının ilk haftasında açılacağını ve vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. İlçe teşkilatının yeni yılın ilk günlerinde yeni hizmet binasına taşınacağını belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, kongre öncesinde engelli ve yaşlı bireylerin kolay ulaşımı için ilçe teşkilatının taşınma sözünü yerine getirdiklerini dile getirdi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Halkımızın özellikle de engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kolay ulaşım sağlayabileceği bir hizmet binası meydana getirdik. Bu hizmet binamızda halkımıza ve ilçemize daha güzel hizmetler sağlayacağız. Fethiye halkımıza ve partililerimize hayırlı olsun” dedi.

   
 

Bakmadan Geçme