Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nda yeni ilçe başkan adayı belirlendi.

  • 13246
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Nisan 2020 tarihinde yapılacak Ak Parti Fethiye İlçe Kongresinde Fethiye Belediye Meclis üyesi de olan Turgay Öztürk, hazırlayacağı tek liste ile seçime gidecek.
Fethiye'de yapılan temayül yoklamasının ardından Ankara'ya davet edilen Adem Camuz, Turgay Öztürk, Keramettin Yılmaz ve Süleyman Baydar Ak Parti Genel Merkezindeki görüşmelerin ardından İlçe Başkan adayı olarak Turgay Öztürk açıklandı. Turgay Öztürk'ün hazırlayacağı liste ile Ak Parti Fethiye'de kongreye gidecek. 
TURGAY ÖZTÜRK KİMDİR?
1965 yılında Üzümlü’de doğdu. 1982 yılında Fethiye Lisesi’nden, 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1989 yılında yine Dokuz Eylül Üniversitesinde İşletme Mastırını tamamladı. Fakülteden mezun olduktan sonra iş hayatına başladı. Bir süre çalıştıktan sonra vatani görevini 1990 yılında Yedek Subay olarak Ankara’da tamamladı. 30 yıla yakın sanayi, banka ve holding bünyesindeki finans şirketlerinde uzman ve profesyonel yönetici olarak görev aldı. İş hayatının yanında bazı STK’larda görev aldı. Kuruluşundan hemen sonra üye olduğu Mobbingile Mücadele Derneği’nin bir süre İzmir Temsilciliğini üstlendi. Öztürk, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatında çeşitli görevler alırken; 2014 ve 2019 yıllarında Fethiye Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Belediye Meclis Üyeliği dönemlerinde de çeşitli komisyonlarda görev aldı. 
5 İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLAR ATANDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nca, Muğla’da 5 ilçe başkanlığına atama gerçekleşti. AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Fethiye, Köyceğiz, Datça, Marmaris ve Menteşe ilçe başkanlıklarına, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından atamalar oldu. Ak Parti Muğla teşkilatında 5 ilçe başkanlığına atanan isimler şunlar;Menteşe İlçe Başkan Adaylığına Eray Çiçek, Fethiye İlçe Başkan Adaylığına Turgay Öztürk,Köyceğiz İlçe Başkan Adaylığına Mehmet İlhan, Datça İlçe Başkan Adaylığına Fatih Keleş,Marmaris İlçe Başkanlığı görevine ise Ceyhun Gökmen...
Ankara’da ulaştığımız AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca 7. olağan kongremizde, Fethiye İlçe Başkan Adaylığına Turgay Öztürk, Köyceğiz İlçe Başkan Adaylığına Mehmet İlhan, Datça İlçe Başkan Adaylığına Fatih Keleş, Menteşe İlçe Başkan Adaylığına Eray Çiçek uygun görülmüştür. Marmaris ilçe başkanlığı görevine ise Ceyhun Gökmen atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, teşkilatımıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı. 
Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen’in geçtiğimiz ay istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi Marmarisli işadamı Ceyhun Gökmen’i ilçe başkanı olarak atadı. Diğer 4 Başkan adayı ise ilçe kongrelerine kadar yönetimlerini oluşturacak ve kongre de aday olacaklar. 


 

  

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk
Ak Parti İlçe Başkan Adayı Turgay Öztürk

Bakmadan Geçme