AK Parti İl Başkanı Mete 'Muğla için çalışmaya davet ediyorum'

AK Parti İl Başkanı Mete, yaptığı yazılı açıklama ile il kongresini değerlendirerek, teşekkür etti. Mete açıklamasında, 'İl Başkanlığımızın 7.Olağan Kongresini 1 Şubat Pazartesi günü saat 12.00 de Menteşe ilçemizde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemi ile katıldığı, Genel Başkan Vekilimiz Profesör Dr. Numan Kurtulmuş'un ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli'nin teşrif ettiği kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.' dedi.

  • 1078
AK Parti İl Başkanı Mete 'Muğla için çalışmaya davet ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde 650 delegeden 552'si salona giriş yaparken, 469 delege oy kullandı. 448 delegenin oyunu alarak yeniden il başkanı seçilen AK Parti İl Başkanı Kadem Mete yaptığı açıklama ile hem kongreyi değerlendirdi hem de teşekkür etti. Mete yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “7.olağan İl kongremiz, 2023 ve 2024 seçimleri yolunda teşkilatımız için taze bir başlangıç, davamız için ise güçlü bir vuslat oldu. Kongremize, iş günü olmasına ve soğuk havaya rağmen delegelerimizin, partililerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi, bunun yanında gelemeyen dava arkadaşlarımızın telefonları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu güzel günde yanımızda olan Bölge koordinatörümüz ve MKYK üyemiz Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur’a MKYK Üyemiz İzmir Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz Sayın Mahmut Atilla Kaya’ya,  MKYK Üyemiz Çorum Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’a, Kütahya Milletvekilimiz Sayın İshak Gazel’e, Muğla Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir’e, Sayın Yelda Erol Gökcan ‘a önceki dönem milletvekillerimize ve il başkanlarımıza,  ilçe başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yönetim kurulumuza onay veren kıymetli delegelerimize, partimiz mensubu kardeşlerime ve değerli misafirlerimize; kongremize iştirak ederek teşkilatımızın birlik ve dirliğine yaptıkları katkı nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Görev alan kamu görevlisi arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. 
“MUĞLA İÇİN ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM”
Kongrede güven tazeleyen Mete açıklamasının devamında, “Kongre günü her bir parti üyemizin ve Muğlalı hemşehrimizin gözlerindeki ışık için canla başla çalışmaya söz veriyor, tüm teşkilat mensuplarımızı sevgide buluşmaya ve Muğla için çalışmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki kongremizin ardından Muğla’da bizden hizmet bekleyen insanımıza karşı sorumluluğumuz daha da arttı. Bu yükü hep beraber omuzlayalım ve cennet Muğla’mızı daha yaşanabilir kılalım. Kongre sonucumuzun bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Selam ve saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme