Ak Parti Fethiye Kongresi 18 Nisan'da

AK Parti Muğla ilçe kongrelerinin tarihleri belli oldu. Buna göre AK Parti Fethiye ilçe kongresinin 18 Nisan Cumartesi günü, Seydikemer ilçe kongresinin de 1 Mart Pazar günü yapılması kararlaştırıldı. AK Parti genel merkezinden edinilen bilgilere göre 28 Şubat'ta AK Parti Ortaca ilçe kongresi ile başlayacak süreç 18 Nisan Cumartesi günü yapılacak AK Parti ilçe kongresi ile tamamlanacak. Ardından Muğla İl kongresi gerçekleşecek.

  • 2291
Ak Parti Fethiye Kongresi 18 Nisan'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla’da ilçe kongreleri takvimini açıkladı. İlçe başkanlıkları için müthiş bir yarışın yapıldığı AK Parti içinde başkan adaylarının Ankara’da genel merkezde kulis faaliyetlerini sürdürdükleri öğrenildi. Bu arada AK Parti Fethiye İlçe kongresi tarihi 18 Nisan Cumartesi günü olarak açıklanırken, AK Parti Seydikemer ilçe kongresinin de 1 Mart Pazar günü yapılması kararlaştırıldı. 
29 Şubat’ta AK Parti Ortaca ilçe kongresi ile başlayacak kongreler 18 Nisan Cumartesi günü Fethiye ilçe Kongresi ile son bulacak. AK Parti’nin Muğla’da ilçe kongreleri tarihleri şöyle;
29 şubat : Ortaca, 1 Mart : Seydikemer, 7 Mart : Dalaman, 8 Mart : Köyceğiz, 14 Mart : Ula, 15 Mart : Menteşe, 21 Mart : Datça, 22 Mart : Marmaris, 28 Mart : Milas, 29 Mart : Yatağan, 29 Mart : Bodrum ve 18 Nisan : Fethiye. 
 

Bakmadan Geçme