AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, yeni parti ilçe binası çevresindeki yaklaşık 50 esnafa ziyarette bulundu. Öztürk ve beraberindekiler, pandemiden dolayı uzun süre kapalı kalan ve normalleşmeyle birlikte dükkanını açan esnaflara çat kapı yaptı. Ziyaretlerle ilgili olarak Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, ' esnafımızla birbirimizi özlemişiz. Onlarla hem dertleştik hem özlem giderdik' ifadelerini kullandı.

  • 703
AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, yeni parti ilçe binası çevresindeki yaklaşık 50 esnafa ziyarette bulundu. Öztürk, beraberinde Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Çarşı Caddesi’ndeki komşu esnaflara çat kapı ziyarette bulundu. Esnafların sıkıntılarını dinleyen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, uzun bir aradan sonra esnaflarla bir araya gelip özlem giderdiklerini dile getirerek “ Esnaflarımız ziyaretimizden oldukça memnun kaldılar. Bu ziyaretlerle hem 2023 hedeflerimize ulaşmak hem de esnaflarımızın dertlerine ortak olmak istedik” dedi.

Öztürk, “Komşu esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Pandemi döneminde esnaflarımızın çoğu kapanmıştı. Kademeli normalleşmeyle birlikte açılan esnaflarımızla özlem giderip onların sıkıntılarını dinledik. Esnaflarımız, tüm dünyada pandemiden dolayı aynı sıkıntıların yaşandığını söyleyerek kısa zamanda bu pandemiyi yeneceğimize inandıklarını dile getirdiler. Esnaflarımız, sadece seçimde gelmediğimiz için bu ziyaretlerimizden memnun olduklarını da belirttiler. Bizler de bu ziyaretlerimizi kapsamlı olarak devam ettireceğiz” diye konuştu.
 

AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret
AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret
AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret
AK Parti'den komşu esnaflara ziyaret

Bakmadan Geçme