AK Parti'de kongre süreci başladı

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında alınan karar doğrultusunda AK Parti 'de kongre sürecinin başladığını söyledi.

  • 354
AK Parti'de kongre süreci başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, bu bağlamda 21 Eylül/22 Eylül 2024 tarihlerinde delege seçimlerinin yapılacağını ve daha sonra da 12 Ekim tarihi itibari ile de tüm ilçe kongrelerinin başlayacağını söyledi.

Kongrelerin AK Parti’ye yakışır şekilde yapılacağını ifade eden Akça; “Kongrelerimizi birlik ve beraberlik içeresinde, coşkulu ve bir bayram havasında yapacağız. Bunun yanında kongrelerimiz milletimizle kaynaştığımız ve buluştuğumuz günler olacak. Kongrelerimize partimizin kurulduğu günden bugüne emeği geçen parti büyüklerimizi de davet edeceğiz. Zira AK Parti dünü ve bugünü ile büyük bir ailedir.”

Akça; “Bizim bu süreçte amacımız partimize emeği geçen, AK Parti’ye sevdalı tüm kardeşlerimizle bir araya gelmektir. Kongre sürecinin partimize ve Muğla’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme