AK Parti'de il yönetiminde Fethiye'den 7, Seydikemer'den 2 isim yer aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresinde tekrar başkanlığa seçilen Kadem Mete'nin yeni yönetim kurulu listesinde Fethiye'den 7, Seydikemer'den ise 2 isim yer aldı. AK Parti Muğla İl Disiplin Kurulu Başkanlığına 2009-2012 yılları arasında Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Fethiye'den Avukat Ramazan Yıldırım'ın getirilmesi bekleniyor.  

  • 2775
AK Parti'de il yönetiminde Fethiye'den 7, Seydikemer'den 2 isim yer aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımı ile Menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşirken; mevcut başkan Kadem Mete, kongreye tek liste ile girip, delegelerin güven oyunu kazanarak tekrar AK Parti Muğla İl Başkanlığına seçilmişti. Başkan Kadem Mete’nin 49 kişilik yönetim kurulu listesinde ise Fethiye’den 7, Seydikemer ilçesinden de 2 isim yer aldı.

Fethiye’den listeye geçen dönem Yönetim Kurulu Üyesi Huriye Koyuncu, Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Mimar Makbule Çiftçi, İşadamı Osman Değirmenci, Eczacı Işıl Balaban girerken, Seydikemer ilçesinden de İşadamı Mustafa Sarıyar ve İlkay Coşkun yönetim listesinde yer aldı. Ayrıca yıllardır AK Parti’de çeşitli görevler alan Fethiyeli Avukat Gültekin Akça ile Muğla Emlakçılar Odası Başkanı Ziya Ercan da 50 kişilik yönetim kurulu listesinde yer aldılar. Öte yandan Selim Güzel ve Süleyman Baydar da yedek yönetim kurulu listesinde yer alan isimler oldu. 

Disiplin Kurulu Listesi’ne de Fethiye’den tecrübeli politikacı Mehmet Tokgöz ile 2009-2012 yılları arasında AK Parti Muğla İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapan Avukat Ramazan Yıldırım girdiler. Avukat Yıldırım’ın yeniden İl Disiplin Kurulu Başkanlığına getirilmesi bekleniyor. 

 

Bakmadan Geçme