• Haberler
  • Güncel
  • Ahmet Aras tarih verdi: Fethiye-Marmaris arası feribot ve yol üstü otopark

Ahmet Aras tarih verdi: Fethiye-Marmaris arası feribot ve yol üstü otopark

Cumhuriyet Halk Partisi Danışma Kurulu toplantısı için Fethiye'ye gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yol üstü otopark ve Fethiye-Marmaris feribot seferleri ile ilgili açıklamada bulundu.

  • 1623
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ahmet Aras tarih verdi: Fethiye-Marmaris arası feribot ve yol üstü otopark

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aras, yol üstü otopark ve Fethiye-Marmaris feribot seferleri ile ilgili açıklamada bulundu.

“Yol üstü otoparklar uygun fiyatlı olacak”
Yol üstü otoparklar şikâyetlere konuydu. Ancak yükse fiyatlar ve çeşitli sorunlar ciddi sıkıntı yaratıyordu. Bu sorunları çözmek için bu işe el attık ve ihaleye çıkmadık. İhaleyi iptal ederek bu işi kendimiz yapmak istedik. Birçok kardeşimize istihdam sağlayarak uygun fiyatlarla da bu sorunu çözmek istedik. Küçük bir rakam ile bu işe başlıyoruz. Uygulama 1 Haziran’da başlayacak. Muğla’da 68 personel ile başlayarak 380 çalışan ile bu işe devam edeceğiz. Belediyenin kendi sistemi içinde yapacağı bir sokak, otopark düzenlemesi yapacağız. 
“Fethiye – Marmaris seferleri Kabotaj Bayramı’nda başlayacak”
Kabotaj Bayramı’nda önemli bir girişimi başlatacağız. Anadolu olarak etrafı denizlerle çevrili çok güzel bir ülkeyiz. Muğla ise bin 480 m kıyı şeridiyle önemli turizm destinasyonlarıyla mükemmel potansiyeli olan bir kentiz. Denizi kullanmamak hiç akılcı bir iş değil. Deniz trafiğinin de yönetilmesi lazım. Bunu başlatıyoruz. Fethiye’den Marmaris’e seferler olacak. Bunu da Kabotaj Bayramı’nda başlatacağız. Bundan sonra denizlerimizi çok aktif kullanacağız.
 

Bakmadan Geçme