• Haberler
  • Magazin
  • Afra Saraçoğlu temastan rahatsız olmuştu! Taciz mi edildi? Olayın gerçeği nedir?

Afra Saraçoğlu temastan rahatsız olmuştu! Taciz mi edildi? Olayın gerçeği nedir?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu'nun katıldığı ödül töreninde sergilediği hareketler gündem oldu. Kesilip biçilen görüntüyü servis edip paylaşanlar, ödülü veren kişinin güzel oyuncuyu taciz ettiğini öne sürdü. 

  • 414
Afra Saraçoğlu temastan rahatsız olmuştu! Taciz mi edildi? Olayın gerçeği nedir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, bu kez katıldığı bir ödül töreniyle gündem oldu.

GÖRÜNTÜYÜ KESİP "TACİZ" DİYE SERVİS ETTİLER
Geçtiğimiz günlerde bir üniversitenin düzenlediği 'Yılın Enleri' töreninde sahneye çıkan Saraçoğlu, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" dahil olmak üzere 3 ödül birden kazandı. Sahnede ödülleri elinde tutmakta zorlanan oyuncuya, ödülü takdim eden kişi yardım etmek istedi. Bu esnada kaydedilen bir görüntü kesilip biçilerek "Afra Saraçoğlu sahnede tacize uğradı" şeklinde servis edildi. Oysa görüntülerin ham halinde güzel oyuncuyu taciz ettiği söylenen kişinin ödülü düşürmesin diye yardım ettiği görülüyor.

"LİNCE HAZIR BEKLEYEN BİR KİTLE VAR"
Görüntülerin ham halini izleyenler "Bizim millete sosyal medyada ne verirseniz onun peşinden koşar", "Lince hazır bekleyen bir kitle var", "İnsanları kandırmak birini olmayan bir şey üzerinden linç etmek günümüzde bu kadar basit işte", "Denize kirli suyu döktüğü sanılıp kalp krizi geçirip ölenbalıkçıyı hemen unuttuk" şeklinde yorumlar yaptı.

Bakmadan Geçme