Acun Ilıcalı'dan 30 milyon Euro'luk dudak uçuklatan yatırım!

Acun Ilıcalı kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Bu kez spor kanalı almak isteyen Ilıcalı, 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 

  • 1036
Acun Ilıcalı'dan 30 milyon Euro'luk dudak uçuklatan yatırım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yurtdışındaki spor yatırımlarının ardından Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın almayı planlıyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yurtdışındaki spor yatırımlarının ardından şimdi de spor kanalı patronu oluyor. Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın almak için kolları sıvadı.

Acun Ilıcalı'dan 30 milyon Euro'luk dudak uçuklatan yatırım!

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI
Acunmedya'nın sahibi Ilıcalı'nın Sport1 şirketinin hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın alacağı duyuruldu.

HENÜZ ONAYLANMADI
Reuters'ın haberine göre, Acunmedya'nın sporla ilgili realite formatları gelecekte Sport1'de de yayınlanacak. Ajans, Almanca konuşan izleyici kitlesi için ilk olarak uyarlanacak yapımın, spor realite yarışması "Exatlon" olacağını duyurdu.

Highlight Communications, geçen yaz Sport1'in hisselerini tamamen ya da kısmen satışa çıkarma kararı almıştı. İsviçreli şirket, kanalın daha da geliştirilmesi amacıyla bu adımı attığını açıklam ıştı. Reuters, Sport1'in Acunmedya'ya satışının henüz rekabet ve medya düzenleme kurumlarınca onaylanmadığını belirtti.

 

Bakmadan Geçme