Acılı Baba 'En Büyük Cezanın Verilmesini İstiyorum'

AK Parti'nin 81 il genelinde düzenlediği 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü'nde kadına şiddete turuncu çizgi eylemine katılan Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel açıklama sonrasında konuştu. Acılı baba Cankel 'Gerekli en büyük cezanın verilmesini, bu evlat acısının dindirilmesini istiyorum 'dedi.

  • 2726
Acılı Baba 'En Büyük Cezanın Verilmesini İstiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla sınırsızlık meydanında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü’nde basın açıklaması yapmak için toplanan AK Partili kadınların yanında yer alan Isparta’da üniversite öğrencisi iken ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel açıklamanın  bitmesinin ardından konuşmaya başladı. AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve AK Partili kadınların baş sağlığı dilemesinin ardından konuşan acılı baba göz yaşlarını tutamadı. 

Acılı baba Cankel; “Süreç boyunca destekleri için herkese teşekkür ederim. Yasım dolayısıyla konuşamıyorum. Ama kızım çok büyük hayallerle gitti oraya. Hayalleri yarım kaldı. Dilerim ki caninin de tek hayali hapisten çıkmak olsun. Ama bu hayali gerçekleştiremeden hapislerde ölmesini istiyorum. Gerekli en büyük cezanın verilmesini, bu evlat acısının dindirilmesini istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme