Acarlar A.Ş  Araç  Filosunu Ford'la Yeniledi

Toptan gıda, içecek ve temizlik ürünleri sektöründe Muğla'nın en büyük firması olan Acarlar A.Ş, araç filosunu Ford Courier'ler ile yeniledi. Ford Helvacıoğlu'ndan 122 adet araç satın alan Acarlar A.Ş, önceki gün ilk grup araçları törenle teslim aldı.

  • 13701
Acarlar A.Ş  Araç  Filosunu Ford'la Yeniledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toptan gıda, içecek ve temizlik ürünleri sektöründe Muğla'nın en büyük firması olan Acarlar A.Ş, araç filosunu Ford Courier’ler ile yeniledi. Ford Helvacıoğlu'ndan 122 adet araç satın alan Acarlar A.Ş, önceki gün ilk grup araçları törenle teslim aldı. Ford Helvacıoğlu'nun Bayır'daki tesislerinde gerçekleşen teslimat  töreninde  Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar, Helvacıoğlu A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Melih Ünal ve Ford Helvacıoğlu Genel Müdürü Mehmet Ünal hazır bulundu.
 
 Fortune Türkiye Dergisi’nce 2019 yılında Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında 317'nci gösterilen  Acarlar A.Ş, araç filosunu yerli üretim olan Ford Courier’le yeniledi. Acarlar A.Ş, Ford Helvacıoğlu'ndan 122 adet Ford Courier satın aldı. Satın alınan araçların ilk teslimatı önceki gün Ford Helvacıoğlu'nun Bayır'daki tesislerinde gerçekleşti.
Ford Helvacıoğlu'nun Bayır'daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar,  Helvacıoğlu A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Melih Ünal, Helvacıoğlu Genel Müdürü Mehmet Ünal, Helvacıoğlu Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Musa Lüleci, Helvacıoğlu Filo Satış Müdürü Zehra Yılmaz, Helvacıoğlu Satış Koordinatörü Cenk Kalkan hazır bulundu.
Hem yerli üretim, hem yakıt  tüketimi hem de servis ağının fazla olması nedeniyle Ford'u tercih ettiklerini açıklayan Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar, " Muğla'nın en büyük firması olduğumuz söyleniyor, doğru. Ama biz Acar ailesi olarak halkımıza, müşterilerimize ve elbette ki çalışanlarımızın bize verdiği destekle bu gururu yaşıyoruz. Kendimizi yenilemeliyiz, doğru ekipmanlarla, araçlarla sorunsuz hizmetler vermeliyiz. Bu nedenledir ki Acarlar A.Ş olarak Ford'u tercih ettik. Allah çalışanlarımıza kaza bela vermesin" dedi.
Ford Helvacıoğlu ve Acarlar A.Ş logolarının yer aldığı pasta, Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar tarafından kesildi. Helvacıoğlu Genel Müdürü Mehmet Ünal anahtar teslim töreninde,'Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günlerde kullanmanızı dileriz' yazılı plaketi Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar'a takdim etti.


 

Bakmadan Geçme