• Haberler
  • Spor
  • A Milli Takım İzlanda Karşısında 3 Puan Hedefliyor işte Muhtemel 11'ler

A Milli Takım İzlanda Karşısında 3 Puan Hedefliyor işte Muhtemel 11'ler

A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi'nde ikinci maçına bu akşam İzmir'de çıkıyor. Ay-Yıldızlı ekip, 4. gruptaki rakibi İzlanda'yı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ağırlayacak. Maç, İzmir'in kurtuluş yıldönümü olan 9 Eylül'de saat 21.45'te başlayacak.

  • 398
A Milli Takım İzlanda Karşısında 3 Puan Hedefliyor işte Muhtemel 11'ler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hedef Uluslar Ligi'nde İlk Galibiyet

Uluslar Ligi 4. grubuna Galler ile 1-1 berabere kalarak başlayan Türkiye, bu akşam İzlanda karşısında ilk galibiyetini almak ve grup liderliğine yükselmek için sahada olacak. Grubu ilk sırada tamamlayan takım, Uluslar A Ligi'ne yükselme şansı elde edecek.

Barış Alper Yılmaz Cezalı

A Milli Takım’da, Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında forma giyemeyecek. Ay-Yıldızlılar, zorlu maçı kazanarak önemli bir avantaj elde etmeyi amaçlıyor.

Muhtemel 11’ler

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız.

Bu kritik maçta Türkiye, İzlanda karşısında galibiyetle sahadan ayrılıp Uluslar A Ligi'ne doğru bir adım daha atmayı hedefliyor.
 

Bakmadan Geçme