70 yıllık tecrübe, seçkin markalar

Uşak Seramik başta olmak üzere daha birçok önde gelen markayı bünyesinde bulunduran Torunlar İnşaat, Fethiye'de Adnan Menderes Bulvarı üzerinde açıldı.

  • 4057
70 yıllık tecrübe, seçkin markalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılımın olduğu açılış törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Uşak Seramik Satış Müdürü Hasan Karagür, Akdeniz Bölge Sorumlusu Fevzi Atak, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Muhammed Kılınç, geçmiş dönem Bakan Yardımcılarından Cumali Ünaldı ve davetliler katıldı. 
İşletmeciliklerini Bekir Torun, Hasan Torun ve Halil İbrahim Torun’un yaptığı Torunlar İnşaat, 70 yıllık tecrübesini Fethiye’de de seçkin markalar ile harmanlamaya devam ediyor. Seramiğin yanı sıra vitrifiye, mutfak dolapları, duş kabinleri, parke ve doğal taş alanında hizmet sunacak olan Torunlar İnşaat; hem kalite hem de bilinen ve tanınan markaları ile oldukça iddialı. Açılışta konuşan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “2 yılı aşkın bir süredir Fethiye’de görev yapıyorum. Yeni açılan işletmeler ilçe ve bölge ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Fethiye’de inşaat sektörü önemli bir konuma sahip. Ben işletmecilerimize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.  Geçmiş dönem Bakan Yardımcılarından Cumali Ünaldıda konuşmasında, Torun ailesine çalışma hayatında başarılar diledi. 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Uşak Seramik Satış Müdürü Hasan Karagür, ülke genelindeki 150. mağazanın hizmete girdiğini belirterek; 47 yıldır ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını ve ürettikleri ürünlerin yüzde 30’unu yurtdışına ihraç ettiklerini söyledi. Torun İnşaat yetkililerinden Bekir Torun ve Halil İbrahim Torun, seçkin markalar ve bu alandaki 70 yıllık tecrübeleri ile Fethiye’de de en iyi hizmeti sunacaklarını ifade ettiler. 
 

Bakmadan Geçme