SEYDİKEMER BELEDİYESİ'NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Seydikemer Belediyesi ve Hizmet -İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Toplu İş Sözleşmesi sonrası Seydikemer Belediyesi'nde çalışan personellerin maaşlarında iyileştirme yapıldı.

  • 968
SEYDİKEMER BELEDİYESİ'NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi ve Hizmet -İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi yapıldı. Seydikemer Belediyesinde gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza törenine; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve diğer yetkililer katıldı. Toplu İş Sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte Seydikemer Belediyesi'nde görev yapan ve sendikası bulunmayan 62 personel hizmet-İŞ Sendikasına üye olurken Belediye şirketinde çalışan personellerin maaşlarında iyileştirme yapıldı. 
İmza töreninin ardından açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, "Seydikemer Belediyesi Tlos şirketinde görev yapan üyelerimizi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi taraflarca imzalanmıştır. Ayrıca Seydikemer Belediyesinde çalışan 62 personel sendikamıza üye olmuştur. Taraflara ve üyelerimize hayırlı olsun. Toplu İş Sözleşmesi imzalanmasından dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e de teşekkür ediyorum" dedi.
BAŞKAN OTGÖZ, "ÇALIŞANLARIN HAKKINI GÖZETMEK BİZİM GÖREVİMİZ"
Seydikemer Belediyesi'nde görev yapan herkesin değerli olduğunu kaydeden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, "Seydikemer Belediyesi'nde çalışan personellerimizi hiç bir zaman ayrı görmedik. Biz bir bütünüz. Belediyede farklı birimlerde çalışan her bir personel canla başla çalışıyor. Seydikemer'de koyulan her bir tuğlanın altında belediyemizde çalışan personellerimizin alın teri vardır. Çalışanların hakkını gözetmek bizim görevimiz.  Hizmet İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalanmıştır. Bu sözleşme ile beraber Belediyemizde sendikası bulunmayan 62 personelimiz sendikal haklara sahip olmuştur. Toplu iş sözleşmesi ile beraber personellerimizin maaşlarında iyileştirme sağlanmıştır. Başta 62 personelimiz olmak üzere Seydikemer Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme