56 saatlik kısıtlama sorunsuz geçti

Korona virüs tedbirleri nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağının hafta sonundaki 2 günü geride kalırken, 56 saat süren kısıtlamada Fethiye önemli bir sorun yaşamadı.

  • 708
56 saatlik kısıtlama sorunsuz geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye caddelerinin yanı sıra kavşaklarda görev alan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri 2 gün süren kısıtlama boyunca gece, gündüz nöbet tutarak kısıtlamanın amacına ulaşmasını sağladı. Fethiye’nin Cadde ve sakaklarında da devriye gezen polis ekipleri kontrollerini aralıksız sürdürdü. Yüzlerce aracın gelip geçtiği ana caddeler 56 saat boyunca görevli belgesi olanların dışında oldukça sessizdi. Kavşaklarda görevli polis ekipleri yoldan geçen sürücüleri durdurup belge kontrolü yaparken, herhangi bir sıkıntılı durum yaşanmadı. Açık olan paket servis, büfe, tüp, kargo ile bakkallar ve marketler sabah saat 10.00'dan 17.00'e kadar açık tutuldu. Yürüme mesafesinde alışveriş için çıkan vatandaşlar zorunlu ihtiyaçlarını alıp hemen evlerine dönerken, Fethiye’de bu 56 saatlik 3. hafta sonu kısıtlamasında olay yaşanmadı. Fethiye’nin Âşıklar Tepesi ve Kaya Köy yolu, Bademli Bahçe çevresi ile tüm mahallelerde alınan tedbirlerle huzurlu bir kısıtlama yaşandı. 

Mahallelerde açık olan bakkallar vatandaşların acil ihtiyaçları için dükkânlarını açtıklarını söylerken, alışveriş yapanlar ise sokağa çıkma kısıtlamasına uyduklarını söylediler. 
 

Bakmadan Geçme