500 Yataklı Yeni Hastane Projesinde ilk adım

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ettiler.

  • 1799
500 Yataklı Yeni Hastane Projesinde ilk adım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmede; Muğla İline yapılacak sağlık yatırımları, hekim, hemşire, sağlık personeli, ekip ve ekipman ihtiyacı konularını ele aldıklarını belirten, Muğla AK Parti Milletvekilleri Demir ve Gökcan, ziyarete ilişkin olarak şu açıklamayı yaptılar, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya inşaatları devam eden Marmaris, Seydikemer ve Bodrum Devlet Hastaneleri için teşekkür ettik. Mevcut Bodrum Devlet Hastanesi’nin de eski hali ile faaliyetine devam etmesi talebimizi ilettik. 

Demir ve Gökcan, “ Personel ve ekipman ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Muğla’daki sağlık personeli ihtiyacımızın karşılanması için;  Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasının İlimiz genelinde değerlendirmeye alınması hususunda değerlendirmelerde bulunduk. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Nükleer Tıp ve PET-CT hizmetinin verilebilmesi için gerekli düzenleme ve tadilatlar için ödenek talebimizi ilettik. Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız Yatağan Devlet Hastanemizin personel, cihaz ve ekipman konularında da Sayın Bakanımız ihtiyaçların karşılanacağını belirtti” şeklinde konuştular. 

Fethiye’ye 500 yatak kapasiteli hastane projesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettik. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, bizi güler yüzle karşıladı ve ağırladı. Sayın bakanımıza Fethiye halkımızın  selamlarını ilettik ve onunda  Fethiye halkına  selamları var. Ziyaretimizde Fethiye’ye 500 yatak kapasiteli Hastane projesinin 2022 yılı yatırım programına alınması talebimizi görüştük. Sayın bakanımıza 145.000 Metrekare hastane alanı tahsisine ait dosyamızı takdim ettik. Hastane için tespit edilen alan sayın bakanımız tarafından çok beğenildi. Sağlık Bakanımız  Sayın Fahrettin Koca ile Bakanlık yetkililerine şükranlarımızı sunuyoruz. Fethiye’mize ve hemşerilerimize en iyi ve en  modern sağlık hizmetlerinin sunulması için proje ve yatırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey Fethiye’miz ve saygıdeğer hemşerilerimiz için” ifadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme