400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı 

Karaçulha Mahallesi'nde seracılık yapan Ali İhsan Sarışlı, serasında yetişen 200 kilo taze fasulye ve 200 kilo salatalığı, Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri aracılığıyla yardıma muhtaç vatandaşlara dağıttı. 

  • 9232
400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Mahallesi’nde çiftçilik yapan salatalık, fasulye gibi çeşitli sebzeler yetiştirip, Fethiye’de kurulan pazarlarda satış yapan Ali İhsan Sarışlı, Covid-19 sebebiyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen bugünlerde yetiştirdiği sebzeleri yardıma muhtaç aileler için topladı. Seradaki sebzelerin toplanmasına Fethiye Belediyesi meclis üyeleri Muharrem Akalın ve Yücer Böreçi de yardım etti. Toplanan sebzeler Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri aracılığıyla dağıtıldı. 
Ali İhsan Sarışlı yaptığı açıklamada, “Bugün topladığımız mahsullerimi Belediyemiz aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere bağışladım. Covid-19 sebebiyle halimiz kapalı. Salatalık ve fasulye de uzun yola dayanmıyor. Bu yüzden Alim Başkanımıza ulaşarak durumu anlattık. Alim Başkanımız da bizi yetkili kişilere yönlendirerek yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Fethiye Belediyesi meclis üyesi Yücer Börekçi ise , “Ali İhsan arkadaşımızın bu özverili davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle de tüm halkımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. 
Muharrem Akalın ise yaptığı açıklamada, “Karaçulha Mahallemizin çiftçilerinden Ali İhsan Sarışlı kardeşimizin yapmış olduğu sosyal yardım bizi çok sevindirdi. İhtiyacı olan kardeşlerimize afiyet olsun. Aynı zamanda tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
Mahalle sakinlerinden Muharrem Dereboğaz ise, “Mahallemizde yaşayan Ali İhsan Sarışlı mahsullerini vatandaşlarımıza dağıtmak istedi. Biz de bu süreçte ona destek olduk. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya ulaştık.  Ali İhsan kardeşimi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Fethiye Belediyesi’ne de bu süreçte gösterdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.  
 

400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı 
400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı 
400 Kilo Sebzeyi Yardıma Muhtaç Ailelere Bağışladı 
Yorumlar 2
Nuri Semerci 24 Nisan 2020 06:28

Helal olsun kardeşimize

Filiz 24 Nisan 2020 05:27

Allah razı olsun sizlerden bu zor zamanlarda her ne şekilde olursa olsun yardım elini uzattığınız için rabbim ailenizi sevdiklerinizi saglık sıhhat huzur versin beeketmiz bol ol olsun

Bakmadan Geçme