400 Aileye Sıcak Yemek

Milas Belediyesi ilçe genelinde  aralıksız olarak her gün ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

  • 644
400 Aileye Sıcak Yemek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Belediyesi ilçe genelinde  aralıksız olarak her gün ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarını şenlendirmeye, yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere her gün 3 çeşit sıcak yemek ve ekmekleri kapılarına kadar bırakılıyor.
Günde yaklaşık 400 aileye sıcak yemek ulaştırdıklarını belirten Başkan Tokat ; “Yeni tip koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle bu yıl  Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarlarını yapamıyoruz. Ancak hayır sever vatandaşlarımız ve Belediye imkanlarımızla hazırlanan 3 çeşit iftar yemekleri 400 ailemizin kapılarına kadar gidiyor. Bu sıkıntılı ve zor günleri hep birlikte atlatıp, önümüzdeki yıllarda yine mahalle iftarlarında bir arada olacağız"dedi
 

Bakmadan Geçme