29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünya rekoru kıracak

Fethiye'de yaşayan dünyaca ünlü ve rekortmen dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda rekorlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. 24 saatte 400 kişiye dövme yaparak bu unvanı elinde bulunduran ABD'li dövme sanatçısının rekorunu kırmaya hazırlanan Kaya, buradan elde edilecek geliri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda olduğu gibi TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

  • 2423
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünya rekoru kıracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Su altında ve gökyüzünde yaptığı dövmeler ile adını rekortmenler arasına yazdıran Kaya Tattoo Stüdyosu Sahibi Ahmet İlker Kaya; FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştireceği etkinlikte 24 saatte 400’den fazla kişiye dövme yaparak; dünya rekorunun yeni sahibi olmak adına yaptığı hazırlıklar hakkında bilgiler verdi. 

Kaya Tattoo Stüdyosu Sahibi Ahmet İlker Kaya yaptığı açıklamada, “Seda Köktener, 19 yıldır yaşadığım Fethiye’de medya alanında hizmet vermiştir ve öncü olmuştur. Özürlerimi kabul etsinler biraz geç kaldığım bir ziyaret oldu. Her şey gönlünüzce ve Fethiye için olsun” dedi. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapacağı rekor denemesi ile bilgiler veren Kaya, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir imza kampanyası düzenlemiştik. Buradan elde edilen gelir ile TEMA Vakfı’na bağışta bulunmuştuk. SED Medya bu konuda öncü olmuştu. 24 saat içinde yapılabilen dövme rekoru 400 kişi ile ABD’li bir sanatçıya ait. İstişarelerimiz sonucunda 29 Ekim’de özel bir günde, özel bir motifi cüzi bir bağış karşılığında 400’den fazla kişiye yaparak, bu rekoru kırmayı kararlaştırdık. Bu amatör fikir ile yola çıktık. 5 günümüz kaldı. Gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı. Sizler sayesinde Fethiye, Türkiye ve dünya bunu öğrenecek. Şerefli bir gün olacak, Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü kutlayacağız. Bu bir anlamda benim jübilem olacak. Havada, karada ve su altının ardından dünya rekorunu da kırarak köşeme çekilmek istiyorum. Bunu da Atatürk imzası ile taçlandırmak istiyorum. 28 Ekim gecesinden 29 Ekim gecesine kadar; 24 saatlik zaman diliminde Atatürk imzası dövmesini ücretsiz yapıp, 20 TL bağışı noter ve TEMA yetkilileri huzurunda vakfımıza bağışlayacağız” ifadelerini kullandı. 

SED Medya Sahibi Seda Köktener ziyarete teşekkür ederek, “Ahmet İlker Kaya dünyaca bilinen bir dövme ustamızdır. Her zaman değişik ve ses getiren etkinliklere imza atmıştır. Bunun startını 30 Ağustos’ta, Atatürk imzası dövmesini yaparak verdi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bunu tekrarlıyor. 28 Ekim gecesinden 29 Ekim gecesine kadar olan 24 saatlik zaman içerisinde Atatürk dövmesi yapacak. Buradan elde edilen geliri TEMA Vakfı’na bağışlayacak. Güzel bir organizasyon; Atatürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, TEMAhepsi bir arada. SED Medya olarak biz elimizden geleni yapacağız. Gerek yayınlarımızla, gerekse de röportajlarımızla o gün orada olacağız. Anlamlı etkinliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünya rekoru kıracak
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünya rekoru kıracak
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dünya rekoru kıracak

Bakmadan Geçme