24 saatte 205 dövme gerçekleştirdi

Fethiye'de yaşayan daha önceki yıllarda gökyüzünde yamaç paraşütünde ve su altında dövme yaparak çeşitli rekorlara imza atan ünlü dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 24 saatte 205 dövme gerçekleştirdi.

  • 5069
24 saatte 205 dövme gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya dövme rekoru gerçekleştirmek için tam 24 saat boyunca uyumadan Kemal Atatürk imzası dövmeleri yapan Ahmet İlker Kaya, Fethiye Göcek’te yanan ormanlık alana TEMA tarafından fidan dikilmesi için SMS’lerle destek sağladı. 

Fethiye’de yaşayan dünyaca ünlü ve rekortmen dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda rekorlarına bir yenisini daha eklemek için 24 saat boyunca Kemal Atatürk imzası dövmesi yaptı. 24 saatte 400 kişiye dövme yapmak için yola çıkan Ahmet İlker Kaya, SMS’lerle TEMA’ya destek olanlara saatlerce dövme gerçekleştirdi. Zaman zaman kuyrukların yaşandığı etkinlikte ünlü dövme sanatçısı 205 kişiye dövme gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını kiminin koluna kiminin boynuna yapan Kaya, 14 yabancı uyruklu vatandaş ile ilk kez dövme yaptıran 60 kişiye dövme gerçekleştirdi. SMS gönderen 80 kişi ise dövme yaptırmazken, Ahmet İlker Kaya, “Etkinliğimiz başarılı geçmiştir. Destek olan herkese teşekkür ederim. Cumhuriyet Bayramı’na uygun bir etkinlik düzenledik. 24 saatte 205 dövme gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme