• Haberler
  • Güncel
  • 2024 Türkiye Güzeli İdil Bilgen, Görevine Başlamadı

2024 Türkiye Güzeli İdil Bilgen, Görevine Başlamadı

2024 Miss Turkey güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli unvanını kazanan İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı tarafından Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atandı. Ancak, atamasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen henüz görevine başlamadığı bildirildi.

  • 47
2024 Türkiye Güzeli İdil Bilgen, Görevine Başlamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan İdil Bilgen, 118’inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında Bingöl'ün 2 bin 304 nüfuslu Yayladere ilçesindeki Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştı. Eylül ayında gerçekleşen atamanın ardından, Bilgen’in göreve başlayabilmesi için 15 gün içinde İl Sağlık Müdürlüğü’ne başvurması gerekmekteydi. Ancak, bu süre içinde herhangi bir başvuru yapmadığı öğrenildi.

Bilgen’in görevine başlaması için İl Sağlık Müdürlüğü’ne 2 ay içinde mazeret dilekçesi sunması mümkün. Bu durum, sağlık hizmetlerinin sunumu açısından önemli bir süreci etkileyebilir. Eylül ayında yapılan atama hem Bilgen’in kariyeri hem de bölgedeki sağlık hizmetleri açısından dikkat çekici bir gelişme olarak öne çıkıyor.
İdil Bilgen’in, atandığı hastanede göreve başlamaması, kamuoyunda merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde Bilgen’in bu duruma ilişkin bir açıklama yapması ve görevine başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme