20 YILLIK MUHTAR KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Fethiye'nin Gökben Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Güzel 69 yaşında hayatını kaybetti

  • 1785
20 YILLIK MUHTAR KANSERE YENİK DÜŞTÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Gökben Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Güzel 69 yaşında hayatını kaybetti. Akciğer kanserine yenik düşen 20 yıllık muhtarın cenaze namazına yoğun katılım oldu.
Fethiye'nin Gökben Mahallesi’nde yaklaşık tam 20 yıldan bu yana muhtarlık yapan, köyüne hizmet getirebilmek için yoğun bir mücadele ortaya koyan Mehmet Ali Güzel, yaklaşık bir ay kadar önce akciğer kanseri nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Evli, 2 çocuk babası olan Mehmet Ali Güzel'in cenaze merasimine katılım yoğun oldu. İkindi namazına müteakip Gökben Mahallesi Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede toprağa verilen Mehmet Ali Güzel'in cenaze merasimine ailesi, yakınları, Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ak Parti Gökben mahallesi muhtarı Mehmet Ali Güzel yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. 20 yıldır muhtarlık yapan Gökben mahallesi muhtarı Mehmet Ali Güzel; 69 yaşında, evli ve 2 evlat sahibi idi.

Akdenizli Medya Grup olarak Gökben mahallesi muhtarı Mehmet Ali Güzel’e Allah’tan Rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bakmadan Geçme