• Haberler
  • Çevre
  • 20 Eylül 2024 Cuma günü Muğla ve ilçelerinde hava nasıl olacak?

20 Eylül 2024 Cuma günü Muğla ve ilçelerinde hava nasıl olacak?

20 Eylül 2024 Cuma gününde Muğla genelinde bulutlu bir hava etkili olurken sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Muğla merkezde sıcaklık 28 dereceye ulaşacak. İlçelerde de benzer bir hava durumu beklenirken ilçe ilçe hava durumu tahminlerini sizler için derledik.

  • 83

Muğla merkezde gün içinde en yüksek sıcaklığı 28 derece olması beklenirken, ilçelerde ise hava durumu şu şekilde olacak: Dalaman’da sıcaklık 30 derece olarak tahmin edilirken, gün boyu az bulutlu bir hava hakim olacak. Datça’da 29 derece sıcaklık bekleniyor ve gün parçalı bulutlu olacak. Kavaklıdere’de sıcaklık 27 derece civarında seyredecek, hava bulutlu olacak. Köyceğiz’de sıcaklık 32 dereceye ulaşacak ve gün boyunca bulutlu bir hava olacak. Milas’ta sıcaklık 31 dereceye çıkacak ve hava az bulutlu olacak.

Ortaca’da sıcaklık 31 derece civarında olacak, hava durumu ise parçalı bulutlu olacak. Ula’da sıcaklık 28 derece olacak ve hava parçalı bulutlu olacak. Yatağan’da hava 28 derece olacak, parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Seydikemer’de sıcaklık 22 derece olacak ve gün boyunca az bulutlu bir hava etkili olacak. Fethiye’de sıcaklık 29 dereceye kadar çıkacak ve gün boyu ara ara bulutlu bir gökyüzü görülecek.

Bakmadan Geçme