2 tır, 2 otomobil, 1 otobüs birbirine girdi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi. Kazada kırmızı ışıkta bekleyen yolcu otobüsüne arkadan çarpan TIR'ın sürücüsü Kemal Uyar, ağır yaralandı.

  • 3795
2 tır, 2 otomobil, 1 otobüs birbirine girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla-Yatağan Karayolu Bayır Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 tır, 2 otomobil ile bir otobüs birbirine girdi. Meydana gelen feci kazada Muğla-Yatağan Karayolu trafiğe kapanırken, kazada hurdaya dönen araçlar içinde sıkışan TIR sürücüsü Kemal Uyar’ın,  kurtarılması için Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait AKS ekibi çalışmalara başladı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 
SIKIŞTIĞI YERDEN 1 SAATTE KURTARILDI
Kemal Uyar’ın kullandığı 42 DYP 45 plakalı TIR, Muğla-Yatağan karayolu Bayır mevkiinde, trafik ışıklarında bekleyen yolcu otobüsü ve otomobillere çarptı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından TIR’ın içinde sıkışan sürücü Kemal Uyar kurtarılarak, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Uyar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Bayır Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Bakmadan Geçme