2 SERGİ 1 ARADA

Sanatçı Yong'un resim sergisi ve Yazar Birol Ganioğlu'nun kitap sergisi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

  • 686
2 SERGİ 1 ARADA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açılan bu iki sergi özel bir anlam taşıyor. Sergilerden elde edilen gelir FETAV ve Fethiye Devlet Hastanesi onkoloji bölümüne kemoterapi hastaları için sandalye alınması için bağışlayacak.

KANSER HASTALARINA ÇARE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Resim sergisi hakkında açıklama yapan FETAV Yaşam İçin Yarış Eş Başkanı Pınar Ural,’’ Dün akşam açılan sergimiz Perşembe akşamına kadar devam edecek. Sanatçımız Young maalesef şuan bizimle beraber değil. Ailevi rahatsızlıklardan dolayı Tayland’a dönmek zorunda kaldı. Bu çalışmalardan elde edilecek gelirin yüzde 50’sini FETAV Yaşam İçin Yarış’a bağışlamaya karar verdi. Dolayısıyla bugün ve önümüzde ki günlerde resimler sergilenirken aynı zamanda satışları yapılıyor. Fethiye’de Devlet Hastanesi onkoloji departmanı aynı zamanda Fethiye’de bulunan kanser hastalarına çare olmaya çalışıyoruz’’ dedi

BİROL GANİOĞLU, FETHİYE’NİN TANINAN SİMALARINDAN
Konuşmasına devam eden Ural,’’ Birol Ganioğlu, Fethiye’nin tanınan simalarından. Kendisi aynı zamanda araştırmacı yazar. Fethiye tarihi üzerine bir üçlemesi ve aynı zamanda bir kitabı daha var. 4 adet kitabının yine Yaşam İçin Yarış için bugün imza gününü yapıyoruz. Akşam 6.00’ya kadar burada olacağız. Gelirinin tamamını etkinliğimize bağışlayacak. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

BENİM DE KATKIM OLSUN İSTİYORUM
Benim de katkım olsun diye konuşan Yazar Birol Ganioğlu’’ 4. kitabım yeni çıktı. Ondan önce ki kitaplarımı daha önceden imzalamıştım. Bugün burada olma nedenim kitap imzasından daha çok kitapların gelirinin Yaşam için Koşu programına vermek üzere buradayım. Benim de böyle bir katkım olsun istiyorum. Bana göre tüm Fethiyeliler buna katılmalıdır. Çünkü Devlet Hastanesi’nde oluşmuş onkoloji bölümü bu etkinliklerle yapıldı ve eksikliklerini de tamamlamak üzere çalışmalar sürdürülüyor’’ ifadelerini kullandı.
 

2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA
2 SERGİ 1 ARADA

Bakmadan Geçme