2 MİLYON 665 BİN TL'YE MAL OLACAK

Fethiye Belediyesi tarafından yapılacak olan ve uzun yıllardır atıl durumda olan Bahriye Üçok Parkı'nın protokolü geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve yüklenici firma yetkilileri tarafından imzalanmıştı.

  • 3255
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
2 MİLYON 665 BİN TL'YE MAL OLACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 milyon 665 bin TL’ye mal olacak Bahriye Üçok Parkı 5 bin 840 metrekare içerisinde yer alacak. İçerisinde çocuk oyun alanı, basketbol sahası, açık hava kütüphanesi, gölgelikli oturma alanları, çay bahçesi, çiçek gösteri alanları, çim alanları, yürüyüş yolları olacak. Aynı zamanda İşitme Engelliler Derneği’ne ait bölüm yenilenerek, derneğe teslim edilecek. Peyzajı ve çocuk oyun gruplarıyla birlikte adeta bambaşka bir boyut kazanacak park ile ilgili imzalar, geçen Salı günü atılmıştı. 

Fethiye Belediyesi ile Karakalem Mühendislik ve İbet Yapı ortaklığında restorasyonu yapılacak Bahriye Üçok Parkı’nın, Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. Görevliler parkın yenilenmesi adına çalışmalara başladı. Parkın içinde oyun grupları, geçiş tankı, çocukların yararlanması için krom kaydırak, biri muhtarlık binası olmak üzere 6 adet bina, 2 adet çay ocağı ve bir adet kütüphane bulunacağı bildirildi. 

Park içinde dernek binası bulunan Fethiye İşitme Engelliler Derneği Başkanı Can Gündüz, “Fethiye İşitme Engelliler Derneği’mizin bulunduğu Fahriye Üçok Parkı’nda, Sayın Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın katkıları ile restorasyon çalışmaları başladı. Şu anda temizliği yapılıyor. Derneğimiz burada 15 yıldır bu parkın içerisinde faaliyet gösteriyor. Bu park 6 yıldır bakımsız durumdaydı. Zaman zaman içki içmek için gelenler de oluyordu. Şu anda yapılan çalışmalar ile burası çok daha güzel bir hale gelecek. Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca ve diğer yetkililere çok teşekkür ederiz. İnşallah burası çocuklarımız, yaşlılarımız ve tüm halkımız için güzel bir park olacak” dedi. 


 

2 MİLYON 665 BİN TL'YE MAL OLACAK
2 MİLYON 665 BİN TL'YE MAL OLACAK

Bakmadan Geçme