2. Dilan Polat vakası! Dolarları hava saçtı!

Sosyal medyada, Kara para aklama suçundan dolayı cezaevinde olan Dilat Polat modası başladı. Zenginliklerinin nereden geldiği belli olmayan fenomenler, Dilan Polat gibi dolarları saçıp, lüks araçlarla poz veriyorlar.

  • 974
2. Dilan Polat vakası! Dolarları hava saçtı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kara para aklama suçlamasıyla aylardır cezaevinde olan Dilan Polat'a özenen çok sayıda kişi sosyal medya hesabından görüntüler paylaşırken, bugün internete düşen bir video da büyük ses getirdi. Lüks aracının tepesine çıkan bir kadın, dans ederek elindeki dolarları etrafa saçtı. Görüntülerde kadının daha sonra ise belindeki silahı çıkararak aracının üstüne koyduğu görülüyor.

Dilan Polat ve Engin Polat, kara para aklama suçlamasıyla aylardır cezaevinde bulunurken onlara benzemeye çalışan çok sayıda figür de sosyal medyada yerini almaya devam ediyor.

LÜKS ARACIN ÜZERİNDE DANS ETTİ
İnternete düşen bir videoda, kim olduğu bilinmeyen bir kadının lüks aracın üzerine çıkarak dans ettiği ve elindeki dolarları etrafa saçtığı görülüyor.

BELİNDEKİ SİLAHLA DA GÖRÜNTÜ VERDİ
Aracın üzerinden indikten sonra belindeki silahı çıkarıp otomobilin üzerine koyan kadının, görüntülerde müzik eşliğinde dans etmeye devam ettiği anlar yer aldı. 
 

Bakmadan Geçme