2 bin 24 kişilik öğrenci yurdu açıldı

Muğla'da üniversite öğrencilerinin yaşadığı barınma sorunu sonrası 1500'ü erkek, 524'ü kız olmak üzere 2 bin 24 kişilik yurt açıldı. Açılışta öğrenciler çiçekle karşılandı. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'de yurt açılışıyla ilgili açıklama yaparak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e göndermede bulundu.

  • 1294
2 bin 24 kişilik öğrenci yurdu açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman bir gün önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "7 Ekim 2021 tarihi itibari ile 1500 erkek ve 524 kız olmak üzere 2 bin 24 kişilik Turgut Reis Yurdumuz öğrencilerimize kapılarını açıyor. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullanmıştı.
2 bin 24 kişilik yurt sabah saatlerinde açıldı. Yeni yurda sabah ilk gelen öğrenciler çiçeklerle karşılandı. İl Müdürü İlman açılışın ardından yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin yüzündeki gülümseme her şeye değer. Devletimiz her zaman gençlerimizin yanında" dedi.
AK PARTİLİ METE’DEN, BAŞKAN GÜRÜN’E GÖNDERME
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, bugün hizmete giren 2 bin 24 kişilik öğrenci yurdu ile ilgili açıklama yaptı. Mete, “Neden 12000 kişilik yurt yapamadık diye üzülen biz. 45 öğrenciye misafirhane ayarlayıp iş yaptım görünen ise Osman Gürün” dedi. Gençlik ve spor İl müdürü Ömer İlman ise yurda yerleşmek için gelen öğrencileri çiçekle karşıladı.
 

2 bin 24 kişilik öğrenci yurdu açıldı

Bakmadan Geçme