15 TEMMUZ TOPLANTISI YAPILDI

15 Temmuz'daki hain darbe girişimini canları pahasını önleyen kahramanlar, üçüncü yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programıyla Fethiye'de de anılacak.

  • 533
15 TEMMUZ TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 2016 yılının 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 3. Yılı anma etkinlikleri kapsamında toplantı düzenlendi. Toplantıya AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Fethiye İlçe Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Turhan Kovancı, “Bugün Ak Parti teşkilatı olaraktan,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programıyla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Bu konuyla ilgili halkımızı buraya davet etme noktasında, gelme noktasında ve buraya gelmesi noktasında ve bizim bu gece ve günlerle ilgili katkımız ne olur noktasında değerlendirme yapıyoruz. Sağolsun, bugün bütün mahalle başkanlarımız toplandı. Ve onların çok değerli bilgilerinden faydalandık. Bu bilgiler ışığında ve bilgilerin temelinde inşallah o günü hak ettiği anlamda anlayacağız ve kutlayacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme