15 Temmuz Derneğinden hayırlı olsun ziyareti

Fethiye 15 Temmuz Derneği yönetimi FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM'i bünyesinde bulunduran SED Medya'yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Sohbet havasında geçen ziyarette basının önemine vurgu yapıldı.

  • 698
15 Temmuz Derneğinden hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret etti. Basının toplumda büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Balcı, basın alanında yaptığı önemli çalışmalarından dolayı SED Medya ailesini tebrik etti.

Fethiye 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı yaptığı açıklamada, “Basın toplumumuzun en önemli temel taşlarından birisidir. Bu anlamda SED Medya ailesini ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Şu zamana kadar sürdürdükleri başarılı çalışmalarının gelecekte de devam edeceğini düşünüyorum. SED Medya yöneticileri ve personeline çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Fethiye 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerinden bir etkinlik daveti de aldık. Basın olarak yaptıkları tüm faaliyetleri takip edeceğiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme