100. golünü atarak 'Dalya' dedi

Fethiyespor'un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan'ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.

  • 818
100. golünü atarak 'Dalya' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da Yakup Alkan her geçen hafta daha da fazla form tutuyor. Fethiyespor’a transferin son gününde gelen golcü oyuncu, gollerine Fethiyespor’da da devam ediyor. Kariyerinde 100. Golünü, 2 gol attığı İskenderun F.K kalesine gönderen usta oyuncu, kaleci Ramazan’ı da çalımlayınca seyircisiz maçta tribünlerde maçı izleyenler bu golü ayakta alkışladılar. Yakup Alkan, 100. Golünü atarken, önce savunma oyuncusunu ardından üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayıp topu boş kaleye gönderince rakip takım yöneticileri bile ayağa kalkıp bu gole alkış tuttular. Karşılaşmanın son dakikalarında hafif sakatlıkta geçiren golcü oyuncu, “Fethiyespor’u 2. Lige çıkaracağız” ifadelerini kullandı. 

100. GOL FETHİYE’DE NASİPMİŞ
Yakup Alkan, “Bugün 100. Golümü attım. Fethiye’ye nasipmiş. Takımımız iyi. İyi maçlar çıkarıyoruz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Fethiyespor’u 2. Lige çıkaracağız. Gol pozisyonunda ayağımdan bir ses geldi. Yarın kontrole gideceğim. Golü Alihan attırdı. Alihan ile birbirimizi iyi tanıyoruz. Gol yememek alışkanlık olması lazım… Fethiyespor’da 5. golümü attım. Kütahya zor bir deplasman olacak. Bizim için içerisi dışarısı fark etmez. İnşallah deplasmanda başarılı oluruz” dedi. 

Bakmadan Geçme