10 parmağında 10 marifet

Fethiye'de lise mezunu olan 18 yaşındaki Muhammet Ebrar Gökçen, yetenekleri ile görenleri hayrete düşüyor. Gitar çalıp, şarkı söylemenin yanında satranç, basketbol ve kürek gibi spor dallarında madalyaları bulunan Muhammet Ebrar Gökçen, hedefinin tıp fakültesini kazanmak olduğunu söyledi.

  • 9132
10 parmağında 10 marifet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tanınmış esnaflarından Abdullah Gökçen’in oğlu olan Muhammet Ebrar Gökçen, 2018 yılında İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda; Fethiye ikincisi olmayı başardı. Arkadaşları ile birlikte kurduğu müzik grubu ile Fethiye’deki mekanlarda canlı müzik programları da gerçekleştiren Muhammet Ebrar Gökçen, bu yıl üniversite sınavlarında ulaşamadığı hedefine gelecek yıl ulaşmak hedefinde. 

Muhammet Ebrar Gökçen yaptığı açıklamada, “18 yaşındayım. Liseni yeni bitirdim ve üniversiteye hazırlanıyorum. Satrançta 52 madalya kazandım. Kürek sporu ile ilgilendim. Lisanslı olarak basketbol oynadım ve bazı derecelere imza attım. Bunun yanında amatör olarak müzikle uğraşıyorum. Bir müzik grubumuz var ve kafelerde canlı müzik programı yapıyoruz. Bu yıl hedefime ulaşamadığım için seneye tekrar üniversite sınavına gireceğim. Müzikle küçük yaşlardan bu yana uğraşıyorum. Sosyal bir gencim. Boş vakitlerimde hep hobilerimle uğraştım. Babam da müzikle uğraştığı için ondan ilham aldım” şeklinde ifadeler kullandı. 

2018 yılında İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda; Fethiye ikincisi olduğunu dile getiren Muhammet Ebrar Gökçen, “Satranç branşında önemli madalyalar kazandım. Muğla il birinciliğim var. Lisanslı olarak basketbol oynadım, 4 madalya elde ettim. Bu yıl hedefime ulaşamadım, önümüzdeki yıl tıp fakültesini hedefliyorum” dedi. 


 

10 parmağında 10 marifet
10 parmağında 10 marifet
10 parmağında 10 marifet
10 parmağında 10 marifet
10 parmağında 10 marifet

Bakmadan Geçme