'RENKLERE SEVGİMİZİ KATTIK' GÖZ KAMAŞTIRDI

Muğla'nın Seydikemer İlçesi Karadere Mahallesi ortaokulu öğrencilerinin resim derslerinde yaptıkları birbirinden güzel resimler Fethiye'de beğeniye sunuldu. Minik öğrencilerin usta ressamları aratmayan eserleri, göz kamaştırırken bu resim sergisinin 5 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

  • 4954
'RENKLERE SEVGİMİZİ KATTIK' GÖZ KAMAŞTIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçesi Karadere Mahallesi ortaokulu öğrencilerinin ''Renklere sevgimizi kattık'' isimli resim sergisi Fethiye'de gerçekleştirildi. 275 öğrencisi bulunan Karadere Ortaokulu Müdürü Ali Zorlu ile resim öğretmeni Sezin Yeşildal'ın öncülüğünde öğrencilerin yıl içerisinde gerçekleştirdiği birbirinden güzel 45 resim Fethiye'de beğeniye sunuldu.

 

Açılışını Karadere Mahalle Muhtarı Mustafa Özdemir,  Okul Müdürü Ali Zorlu'nun birlikte yaptığı sergi açılışına mahalle sakinleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi salonunda açılan sergide 45 eser bulunurken, serginin 5 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacağı ifade edildi. Resim öğretmeni Sezin Yeşildal, ''Öğrencilerimizin resimde ortaya koyduğu kabiliyet ve başarıyı Fethiye'de sanatseverlere sunmak istedik. Öğrencilerimizin 2. yarıyıldan bu yana yaptıkları resimler gezenler tarafından oldukça beğeniliyor. Biz de mutlu oluyoruz. 5 Mayıs'a kadar açık kalacak olan sergide 45 resim bulunuyor. Fethiye halkını öğrencilerimizin motive olabilmeleri için resim sergimize bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Resimleri sergilenen öğrenciler de resim öğretmenlerine teşekkür ederek; ''Resimlerimizin Fethiye'de sergilenmesi, gezenlerin beğenmesi bizleri mutlu ediyor'' diye konuştular.

 

Bakmadan Geçme