O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek

Sosyal Medyadan Çağrı YaptılarKoronavirüsten korunmak için sosyal medyadan çiftçilere çağrı yapan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak'a Fethiye'den destek geldi.

  • 947
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal Medyadan Çağrı YaptılarKoronavirüsten korunmak için sosyal medyadan çiftçilere çağrı yapan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a Fethiye’den destek geldi.

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelesinde Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün tüm üretici ve tüketicilere yönelik İl Müdürü Barış Saylak’ın bizzat kendisinin başlattığı “Hep birlikte yeneceğiz” On altın kurala uyalım, Koronavirüsten korunalım çağrısına, sektör paydaşlarından büyük destek geldi.
Fethiye genelinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen çağrıya; Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği  Başkanı Rasime Avcı, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Veteriner Hekimler Odası ve Gıda Mühendisleri Birlik üyesi yetiştiricilerine seslenerek sosyal medya hesapları üzerinden destek verdi. Bu çağrı, başta birlik üyeleri olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla vatandaşlardan da önemli destek görüyor.
Çağrı yapan tarımın paydaşları; “Covid-19 ile mücadelenin en önemli kısmını bireysel tedbirler oluşturuyor. Acil durum söz konusu olmadıkça evde kalın, her türlü temas, bizi virüs taşıyıcısı haline getirebilir. Sosyal mesafeyi ne kadar korur ve sosyal hareketliliği ne kadar azaltırsak, virüsün yayılma hızını, dolayısıyla yol açtığı tehdidi o derece düşürürüz. Vakit, yapabileceğimiz her şeyi evimizden yapma, dış dünya ile fiziki irtibatımızı asgariye indirme vaktidir. Hem kişisel hijyenimize, hem de ürettiğimiz her türlü üründe hijyeni en üst sevilere çıkaralım. Açıkta ürün satışına son verelim. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sağlık Müdürlüğümüzün yayınladıkları hijyen kurallarına sonuna kadar uyalım. Zorunlu olmadıkça lütfen evi tercih edin. Evde aile var. Evde sevgi var. Evde huzur var. Evde güven var. Evde sağlık var." Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için bol bol taze meyve –sebze, süt ve süt ürünleri, et ve balık tüketelim” mesajlarını vurguladılar. 
Koronavirüsle mücadelede sosyal medya hesaplarını aktif şekilde Tüm İl Merkezi ve İlçelerde kullanarak halkın bilinçlenmesini ve son gelişmelerden haberdar olmasını sağlayan Muğla İl/İlçe  Tarım ve Orman Müdürlüğü, birçok paylaşım yaparak takipçilerine ulaşmaya ve bilgilendirme-bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


 

O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek
O Çağrıya Fethiye'den Tam Destek

Bakmadan Geçme