İl ve İlçe Başkanlıkları seçiminde Kimi aday görmek istiyorsunuz?

Siyasi partilerde kongre takvimleri şekillenirken Muğla ve ilçelerinde de il ve ilçe başkanlıkları için adaylık kulisleri başladı. Özellikle AK Parti'de başlayan kongre süreci ile aday olmak isteyenlerin isimleri kulislerde dillendirilirken Fethiye ilçesinde aday patlaması bekleniyor. SED MEDYA olarak sürece hız katmak amacıyla anket çalışması başlatıyoruz. www.gercekfethiye.com web sitesi üzerinden yapacağımız anket çok yakında...

  • 1392
İl ve İlçe Başkanlıkları seçiminde Kimi aday görmek istiyorsunuz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm siyasi partilerde kongre takvimleri belirlenmeye başlarken; AK Partiyi 2023 hedeflerine taşıyacak kadroların seçileceği 7. olağan kongre süreci için il ve ilçe başkanlıklarında hazırlıklar başlıyor. Muğla İl Başkanlığı, Fethiye ve Seydikemer İlçe Başkanlıkları için adaylık yarışına katılmak isteyenler kulis çalışmalarına başladı. 
AK Parti'de kongre sürecine ilişkin netleşen takvimde Kasım ayının ortalarına kadar delege seçimleri yapılıp, ilçe ve il kongreleri gerçekleştirilecek. AK Parti'de aynı zamanda il, ilçe kadın ve gençlik kongreleri de yapılacak. AK Parti öncelikle delege seçimlerinde titiz bir çalışma yürütecek, Genel Merkez'in ağırlığı delege seçimlerine de yansıyacak. Delegelerde liyakat esas alınacak, belli bir grubun yönetiminde olanlar, halkta karşılığı olmayanlar seçilmeyecek. Yine bu kurallar ilçe ve il başkanlarının seçiminde de dikkate alınacak.
SED Medya grubu olarak www.gercekfethiye.com web sitemiz üzerinden anket çalışması yapacağız. Ankette "kulislerde adı geçen adaylardan kimi başkan olarak görmek istersiniz?" sorusunu soracağız. Anket çalışmasına hiçbir şekilde müdahalede bulunulamayacak, anket sonuçları güvenirliliğiyle kamuoyunu doğru bilgilendirecek. İlk ankette AK Parti Muğla il başkanlığı, Fethiye ve Seydikemer ilçe başkanlıklarında aday olması beklenen isimler yer alacak. Anket çalışmasında oy kullanacak kişi aynı IP adresinden bir oy kullanabilecek. Her ankette sadece bir aday için oy kullanılabilecek. Oy kullananların kim olduğu ankette gözükmeyecek.
 

Bakmadan Geçme