Fethiye'nin Sosyal Medya Tanıtımına Ağırlık Verilecek

Fethiye Turizm Konseyi 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Fethiye'nin sosyal medya ve internet ortamında tanıtımının etkili ve nitelikli bir şekilde yapılması yönünde fikir birliğine varıldı.

  • 1340
Fethiye'nin Sosyal Medya Tanıtımına Ağırlık Verilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) ev sahipliği yaptığı Fethiye Turizm Konseyi 2020 yılının ilk toplantısını 8 Ocak 2020 Çarşamba günü FTSO Meğri Toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Çalış Turizm Derneği Başkanı ve FTSO Başkan Yardımcısı Mete Ay, FETOB Başkanı Bülent Uysal, TÜRSAB adına Emre Başaran, FETAV adına Mustafa Argın, SKAL adına Uğur Serindağ, YDA Dalaman Hava Limanı İş Geliştirme Direktörü A. Orçun Songur, Fethiye Belediyesi’nden Gencay Güngör ve Halime Ok, Ölüdeniz Turizm Kooperatifi adına Musa Ünsal, Fethiye Turizm Danışma Bürosu adına Hanife Yılmaz ve FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim, FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu ve Turizmci Süleyman Kaya katıldı.

Hollanda‘da Turizm Fuarı’nda Yöresel ve Kültürel Tanıtım

Yapılan toplantının ilk gündem maddesi olarak 16 – 19 Ocak 2020 tarihinde Hollanda‘da Vakantie Beurs Utrecht Turizm Fuarı’na katılım ele alındı. Hollanda vatandaşlarının yöresel ve kültürel turizme ilgisinin vurgulandığı toplantıda fuar süresince bu tarz tanıtım materyalleri ile tanıtım yapılmasına karar verilerek, ilgili tanıtım materyallerinin toparlanması için çalışmalar başlatıldı.

Çin Yılbaşı Festivali İçin Kollar Sıvandı

2017 yılından bu yana bölgemizde yapılan çalışmalar neticesinde her yıl sayıları hızla artan Çin turizm pazarının değerlendirildiği toplantıda, konsey üyeleri Çinli misafirlerimizi hedef alacak çalışmalar yapma konusunda anlaştılar. Bu anlamda atılacak olan ilk adım olarak geleneksel Çin ay-güneş takviminin başında kutlanan 25 Ocak Çin Yılbaşı Festivali için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. 

Dijital Fethiye

Fethiye’nin dijital destinasyon tanıtımı, toplantının diğer bir gündem maddesini oluşturdu. Komisyon kurulduğu tarihten bu yana sürekli olarak gündeminde olan Fethiye’nin sosyal medya ve internet ortamında tanıtımının etkili ve nitelikli bir şekilde yapılması yönünde fikir birliğine varıldı. Konu ile ilgili temellerin atılmasına yönelik çalışmaların yapılması amacı ile; içinde komisyon üyesi kurum ve kuruluşların birer temsilcilerinin bulunduğu bir alt çalışma grubu belirlendi.  
 

Bakmadan Geçme