''Eniştem Ablama Zorla Fuhuş Yaptırıyor''

Fethiye ve Köyceğiz'de yapılan fuhuş operasyonunda 22 kişi tutuklandı. Operasyonu başlatan ihbar ise ortaya çıktı

  • 4154
''Eniştem Ablama Zorla Fuhuş Yaptırıyor''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde düzenlene operasyonda fuhuş yaptırdıkları belirlenen 33 kişiden, 22'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları iddia edilen kişileri takibe aldı. 3 ay süren teknik takip sonucunda bir bayanın da ''Eniştem ablama zorla fuhuş yaptırıyor'' ihbarında bulunmasıyla operasyon için düğmeye basıldı. 8 Nisan Cuma günü Fethiye ve Köyceğiz ilçelerinde 23 eş zamanlı şafak baskını operasyonu düzenlendi.

Ekipler, K,G, M.B, E.G, C.G, O.U, M.K, Y.Ç, İ.Y, S.T, M.A, F.A, R.A, D.B, M.Y, M.G, C.E.A, U.S, G.K, A.K, N.A, Y.Ö, Y.E, A.Ç, C.Ö, M.H.G.A, M.G, G.Ç yabancı uyruklu C.R ve M.S kişi fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla gözaltına aldılar. Operasyonda zorla fuhuş yaptırılan 9'u yabancı uyruklu 16 kadın kurtarılırken ekiplerin evlerde yaptığı aramada 3 pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K,G, E.G, C.G, O.U, M.K, Y.Ç, İ.Y, S.T, M.A, F.A, R.A, D.B, M.Y, M.G, C.E.A, G.K, , C.Ö, M.H.G.A, M.G, G.Ç yabancı uyruklu C.R ve M.S fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla tutuklanarak Seydikemer Eşen T Tipi kapalı ceza evine gönderildi. M.B, U.S, A.K, N.A, Y.Ö, Y.E ve A.Ç adli kontrollük şartıyla serbest bırakılırken 4 kişi de emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme