''Asıl Şimdi Fethiye Zamanı'

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal 'Bayram tatiline çıkamayan, dövizin yükselmesi ile yurtdışına gidemeyen yerli misafirlerimizi Fethiye'ye bekliyoruz. Asıl şimdi Fethiye zamanı' dedi.

  • 1833
''Asıl Şimdi Fethiye Zamanı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı tatili geride kalırken Fethiye turizmde çifte bayram yaşadı. Fethiye ve çevresindeki tesisler doldu taştı. Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal "Bayram tatiline çıkamayan, dövizin yükselmesi ile yurtdışına gidemeyen yerli misafirlerimizi Fethiye'ye bekliyoruz. Asıl şimdi Fethiye zamanı" dedi.

9 günlük Kurban Bayramında Fethiye çifte bayram yaşadı. Pansiyonlardan tatil köylerine kadar olan konaklama tesisleri dolup taşarken, sahillerde de adım atacak yer kalmadı. Bayram tatili boyunca hedeflerinin çok üstüne çıktıklarını kaydeden Bülent Uysal, bayram tatiline çıkmayan yerli turistlere seslendi.

Tatil planı yapan ancak yoğunluk nedeniyle nereye gideceklerine karar veremeyen tatilcileri; 50 bini otel, motel, pansiyon, tatil köyü; 10 bini villa 60 bin yatak kapasiteli Fethiye’ye davet eden FETOB Başkanı Bülent Uysal, “Bayram dönemi Fethiye bölgesinde yoğunluk büyük oldu. Bayram tatili için Fethiye’de yer bulamayanları tatilin ardından Fethiye’ye bekliyoruz. Fethiye’ye gelen misafirlerimiz burada her türlü aktiviteyi yapma imkanı var. İsteyen Ölüdeniz semalarında yamaç paraşütü yapabilir, isteyen de tekne turuna çıkıp eşsiz güzellikteki koyları görebilir. Fethiye; Ölüdeniz’i, Çalış’ı, Kelebekler Vadisi ile tatilcilerini beklemekte. Ayrıca döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle önemli ölçüde yurtdışı rezervasyonlarında iptaller yaşandığını öğrendik. Fethiye'ye bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme