Levent Eriş 'Yol Kazası Yaptık'

Eriş 'çok açık farkla kazanabilecekleri karşılaşmayı uzatmada yenilen golle berabere bitirmek yol kazası' diye konuştu.

  • 1400
Levent Eriş 'Yol Kazası Yaptık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk hayali ile lige başlayan ilk hafta deplasmanda Şanlıurfaspor'a 1-0 üstün iken 2-1 kaybeden Fethiyespor'un evinde de 2-1 önde götürdüğü karşılaşmayı uzatma dakikalarında penaltı da kurtarılmasının ardından yenilen golle 2-2 bitirebilen, böylece 1 puanla yetinebilen Fethiyespor'da Teknik Direktör Eriş, sonucu ciddiyetsizlik olarak değerlendirdi. Eriş; 'çok açık farkla kazanabilecekleri karşılaşmayı uzatmada yenilen golle berabere bitirmek yol kazası' diye konuştu.

Fethiyespor'un şampiyonluk parolası ile başladığı ligde ilk 2 haftada sadece 1 puan çıkartması Teknik Direktör Levent Eriş'i de üzdü. Futbolcularının 90 dakikayı iyi değerlendiremediğini ve özellikle galip iken profesyonelliği ortaya koyamadığını söyleyen Levent Eriş, ''Bu maçın skorunun karşılığı bizim ciddiyetsizliğimizden öte bir şey değil'' dedi.


Skorun üzüntüsünü yaşayan Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, ''Çok açık farkla kazanabileceğimiz, 2-0'dan sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek, daha ciddi olsak, herhalde 7-8 farklı bir sonuç ortaya çıkardı. Olmadı, çıkaracağımız bazı dersler var. Lig böyle oynanıyor. Öne geçmek gibi veya avantajlı olan takımların oyunu başlatmamak, oyunu oyalamak gibi durumları söz konusu. Biz hep oyunu oynamaya çalışıyoruz. Biz 2-1 iken dakika 90 gidip orta yapıyoruz, o top dönüyor. 70 metre bize diriplink yapılıyor. Gol oluyor. Hiç mi aklımıza gelmiyor orta yapmamak, oyunu durdurmak? Bizim gibi profesyonel bir takımın, tecrübeli bir arkadaş grubunun bu tip golleri yememesi gerekiyor. Bundan dolayı çok üzgünüm'' ifadelerini kullandı.


''ŞAMPİYONLUK CİDDİYETSİZLİKLE GELMEZ''


Eriş, ''Seyircimiz çok güzel bir atmosfer yarattı. Müthiş bir birliktelik görüntüsü vardı. Belki de ilk defa yazın bu kadar çok insan maça rağbet etti. Onları üzdüğümüz için üzgünüm ama napalım. Bir yol kazası diye düşünelim. 2. devre özellikle çok açık farkla kazanacağımız müsabakada talihsiz bir sonuçla berabere kaldık. Fakat yine söylüyorum, alacağımız dersler var. Bunların içerisinden çıkaracaklarımızla daha iyi, daha ciddi, sonucu daha etkili şekilde bitirmeye çalışan bir takım olmak zorunluluğumuz var. Şampiyonluk böyle gelir, şampiyonluk ciddiyetsizlikle gelmez. O yüzden biz her kulvarda, her an daha ciddi davranmak zorundayız. Bu anlamda da taraftarımızdan 2-2'lik bir sonuçtan dolayı özür diliyorum. Futbol hayatımda böyle bir sonuç hiç denk geldiğim bir şey değildir. Bunlar futbolun içinde de var maalesef. O yüzden üzgünüz. İnşallah bir daha böyle bir kaza gerçekleştirmeyiz'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme