Denizden Baygın Çıkarılan Çocuk Hayatını Kaybetti

Fethiye İlçesi'nde serinlemek için denize giren 13-14 yaşlarındaki çocuk boğulma tehlikesi geçirmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çocuğun hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

  • 10843
Denizden Baygın Çıkarılan Çocuk Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde serinlemek için denize giren 13-14 yaşlarındaki çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Denizden baygın çıkarılan çocuk, acil sağlık görevlilerinin yaptığı kalp masajı ile hayata döndürüldü. Ancak çocuk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Fethiye'de serinlemek için denize giren 13-14 yaşlarındaki çocuk, suda boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre; ailesi ile birlikte Fethiye'nin samanlık koyuna serinlemek ve piknik yapmak için gelen 13-14 yaşlarındaki Ali Serttaş, deniz yatağı ile kıyıdan denize açıldı. Deniz yatağından düşen çocuğu bir vatandaş farketti. 

Kıyıdan çağrılan botla çocuk karaya çıkartılırken; acil sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. 112 Acil Sağlık ekipleri kısa sürede koya gelerek çocuğa yaklaşık yarım saat boyunca kalp masajı yaparak yaşama döndürmeye çalıştı. Hemen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Serttaş Gölhisar'da toprağa verildiği öğrenildi.

Boğulma olayı ile ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme