Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 

  • 290

Ekibi ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki dükkanları tek tek dolaşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kökten, projelerini de anlattı. Muğla makası kavşağının mevcut durumunun Fethiye’ye yakışmadığını dile getiren Kökten, göreve seçildiği takdirde gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi. 

 

Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor 


Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla gelecekteki beklentileri üzerine sohbet ediyoruz. Sorunları ve talepleri dinliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla, hepsiyle aynı fikirdeyiz. Muğla makasındaki esnafların kavşakla ilgili ciddi sıkıntıları var. Burada bir düzenleme istiyorlar. Peyzajı ve mevcut durumuyla Fethiye’ye yakışmıyor. İlçemize gelen her misafir bu bölgeden geçiyor. Onun için acilen burada gerekli yatırımları hayata geçireceğiz. Akıllı kavşak haline getirerek, trafik akışını hızlandıracağız. Göreve geldiğimiz takdirde Muğla makası düzenlemesi önceliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.

 

Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor 

Bakmadan Geçme