Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere günler kala çarşı esnafını ziyaret etti. 

  • 437

Beraberinde ekibi ile dükkanları tek tek dolaşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, hayırlı işler temennisinde bulundu. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Karaca, projelerini de anlattı. Ziyaret ettiği mahallelerde büyük ilgiyle karşılandıklarını vurgulayan Karaca, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 

 

Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Daha önce de buradaki esnaflarımızı gezdik. Aynı zamanda da onların taleplerini dinliyoruz. 95. Sokak’ta bazı talepler oldu, 96. Sokak’ta da iyileştirme yapmıştık. Bütün esnaflarımız burada çok memnun. Burası cazibe merkez haline geldi. İkinci dönemde halkımızın takdiri olursa arkadaşlarımızın da fikirlerini alarak ortak bir proje belirleyeceğiz ve uygulamaya geçeceğiz. Gittiğimiz her yerde müthiş bir ilgi var. Büyük bir fark ile seçimleri alacağımızı düşünüyorum. Gittiğimiz bütün mahallelerde ilgi ve alakayı sizler de görüyorsunuz. Artık salonlara sığmıyoruz. Yüzlerce, binlerce insan bizleri sokaklarda karşılıyor. Ben buradaki bütün seçmenlerimize bize destek veren bütün yurttaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi diğer belediye başkan adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme